SUP Store, Rental & Test

Mocht je hulp of advies benodigen over materiaalkeuze of overige vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Je kunt ons een aanvraag sturen via ons contactformulier, maar uiteraard kun je ons ook bellen.

Onlangs hebben we onze gloednieuwe SUP-winkel geopend in Marina Bruinisse en van mei tot oktober zijn we dagelijks geopend om je persoonlijk te adviseren. Je kunt niet alleen ons volledige assortiment SUP-boards, peddels, kleding en accessoires zien, maar onze ideale locatie aan de rand van het water stelt je ook in staat om materiaal te testen of te huren.

Onze winkel bevindt zich op de tweede verdieping (westzijde) van het Nova Yachting-complex. Dit grootste twee verdiepingen tellend gebouw ligt direct aan de linker-/westzijde achter de hoofdingang (poort nr. 4) van Jachthaven Bruinisse.

Onze verhuur SUP boards zijn geweldig voor beginners, gezinnen en ervaren waterliefhebbers. Aarzel niet en kom langs!

Kijk onderaan de pagina voor onze meest recente openingstijden.

Parkeer voor de hoofdingang

Loop langs linkerzijde Nova Yachting

Neem Tweede Trapopgang.

Laat een bericht achter

We zijn afhankelijk van het weer en het seizoen open en daarom is het raadzaam om contact met ons op te nemen om een ​​afspraak te maken.

Wilt u ons uitgebreide assortiment aan harde en opblaasbare SUP boards, peddels en andere benodigdheden bekijken, een SUP en/of les boeken, of bent u geïnteresseerd in een (corporate) SUP-evenement? Laat het ons van tevoren weten! Vul het formulier in of bel ons op 085 1302385.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.