SUP Store, Rental & Test

Mocht je hulp of advies benodigen over materiaalkeuze of overige vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Je kunt ons een aanvraag sturen via ons contactformulier, maar uiteraard kun je ons ook bellen.

Onlangs hebben we onze gloednieuwe SUP-winkel geopend in Marina Bruinisse en van mei tot oktober zijn we dagelijks geopend om je persoonlijk te adviseren. Je kunt niet alleen ons volledige assortiment SUP-boards, peddels, kleding en accessoires zien, maar onze ideale locatie aan de rand van het water stelt je ook in staat om materiaal te testen of te huren.

Onze verhuur SUP boards zijn geweldig voor beginners, gezinnen en ervaren waterliefhebbers. Aarzel niet en kom langs!

Kijk onderaan de pagina voor onze meest recente openingstijden.

Bezoekadres:
Freens SUP Store
Marina Bruinisse
Hoofdingang – Nr. 4
Nova Yachting Gebouw – 1-e Etage
Jachthavenweg 71-F
4311 NC Bruinisse
Tel: +31 85 1302385
info@freens.nl

Ons Team

Paco

Voormalige wedstrijd-windsurfer die nog steeds het liefst zijn tijd op het water doorbrengt. Windsurfen als het waait, (SUP-)surfen als er golven staan, SUP-racing om in conditie te blijven maar ook graag snowboard in de winter.

Maryasha

Duidelijk en verreweg de betere helft. Wat Paco mist, heeft zij waarschijnlijk wel. Fitnessfanaat die van water geniet zolang het niet te koud is. Het leven is gewoon beter in een zwempak dan in een wetsuit.

Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.