SUP Leren

Stand Up Peddelen Leren

Stand Up Paddling, ofwel suppen in het kort, is een van de snelst groeiende watersporten wereldwijd. SUP vindt zijn oorsprong in Hawaii, maar is bovenal zeer geschikt om in het waterrijke Nederland te beoefenen. Je hebt het waarschijnlijk al eens eerder gezien: Jongens, meisjes, families, maar ook ouderen die al staande op een plank door een gracht of op een meer peddelen, maar ook avonturiers die als surfend de golven op de Noordzee bedwingen. Allemaal met een grote glimlach op het gezicht. Ook jij kunt SUP leren en meer plezier hebben!

Fit worden met Stand Up Paddling

Suppen is niet alleen een spannende en veelzijdige sport, maar ook heel toegankelijk. Het vergt niet veel vaardigheid en oefening om plezier te hebben op het water, alleen of met vrienden en familie.

Is Suppen moeilijk?

Ook jij bent eenvoudig in staat om te leren suppen, om een nieuwe passie te vinden. Met het juiste materiaal zul je binnen no-time vol vertrouwen tochten kunnen maken, ontspannen in de vrije natuur en fit worden. De uitdagingen en mogelijkheden zijn eindeloos, terwijl de vereisten zeer beperkt zijn. Het enige dat je nodig hebt zijn een plank en een peddel.

Oh, en wist je dat suppen een echte total body workout is? Is er een andere sport waarbij 95% van je spieren wordt gebruikt?

Zeeland, met zijn prachtige kustlijn langs de Noordzee en zijn vele prachtige meren, zoals het Grevelingenmeer, is ideaal voor peddelavonturen.