Retourneren en Ruilen

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@freens.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres

Het artikel kunt u terugsturen naar onderstaand adres. Voeg het ingevulde retourformulier toe aan het pakket.

Freens Watersport
Mgr. van Hooydonkstraat 13
4711 ED, St. Willebrord

Vragen?

Heeft u een vraag, laat het ons dan weten! U kunt ons tijdens openingstijden bereiken via telefoon op 085 1302385 en via email op info@freens.nl.