SUP Huren in Zeeland

Leren Suppen in Zeeland

Stand Up Paddling, ofwel suppen in het kort, is een van de snelst groeiende watersporten wereldwijd. SUP vindt zijn oorsprong in Hawaii, maar is bovenal zeer geschikt om in het waterrijke Nederland te beoefenen.

Je hebt het waarschijnlijk al eens eerder gezien: Jongens, meisjes, families, maar ook ouderen die al staande op een plank door een gracht of op een meer peddelen, maar ook avonturiers die als surfend de golven op de Noordzee bedwingen. Allemaal met een grote glimlach op het gezicht.

Ook jij bent eenvoudig in staat om te leren suppen, om een nieuwe passie te vinden.

Hoewel suppen in de eerste plaats erg leuk is, is het ook een geweldige manier om je algemene fysieke en mentale conditie te verbeteren.

SUP huren in Bruinisse

Al met al gebruik je 95% van al je spieren in je lichaam om je evenwicht te bewaren en vooruit te komen.

Buiten in de natuur zijn, frisse lucht inademen, je geest ontspannen en tegelijkertijd fit worden. Wie wil dat nu niet!?

In ons SUP-station bij Marina Bruinisse huur je brede en stabiele Stand Up Paddling boards met een lichte, drijvende en verstelbare peddel om als beginnende of gevorderde peddelaar de heldere en beschutte wateren van het Grevelingenmeer te verkennen.

Wij werken samen met het gerenomeerde Hawaiiaanse SUP merk Blue Planet en onze hoogwaardige producten tezamen met een uitleg op de kant zorgen ervoor dat je binnen enkele minuten al vol vertrouwen de omgeving kunt verkennen.

En als je geluk hebt, zie je zeehonden en andere dieren in het wild!

SUP Verhuur Bruinisse

Goedkoop SUP huren

We bieden je de flexibiliteit om per uur of per dag te huren. Wil je een SUP voor een langere periode gebruiken, bijvoorbeeld tijdens je vakantie? Geen probleem!

Omdat we werken met het gerenommeerde Hawaïaanse SUP-merk Blue Planet, bent je ook verzekerd van het allerbeste materiaal.

Wil je graag suppen, maar zou je daarnaast ook graag willen windsurfen? Geen probleem, wij verhuren ook WindSUPs. DE perfecte combo tussen windsurfen en SUP!

SUP les Zeeland

We zullen je eerst wat vertellen over basale veiligheidsprincipes en simpele SUP technieken en houdingen overbrengen voordat je het water op gaat op een van onze brede en dus stabiele boards die uitermate geschikt zijn voor beginnende suppers.

Stuur ons een aanvraag voor meer informatie over het volledige scala aan mogelijkheden om u te helpen uw peddelvaardigheden en -techniek te verbeteren.

Plezier gegarandeerd!

SUP Evenement

Dagje uit

Heb je iets te vieren met familie of vrienden? Of wil je het moreel van je team versterken?

Graag verwelkomen wij je op onze mooie locatie op Marina Bruinisse voor een leuke peddeltocht waarmee je, je vrienden en / of je collega’s een welverdiende tijd samen op het water kunnen doorbrengen. Stand Up Paddling is een geweldige manier om tijd door te brengen met je dierbaren of relaties te versterken met de mensen waarmee je werkt.

Het leuke aan Stand Up Paddling is dat iedereen in staat is om het binnen een paar minuten te leren, terwijl het daarbij heel leuk, zelfs vermakelijk, kan zijn om anderen in een andere omgeving te zien dan normaal.

Bedrijfsfeest & Teambuilding

Samen met uw naaste collega’s, maar misschien ook met uw leidinggevenden in de natuur zijn, kan een geweldige katalysator zijn om sterkere en betere relaties op te bouwen die uw teammoraal ten goede komen.

Een leuke dag met je familie, met je maten van je sportclub of een vrijgezellen event, het kan allemaal.

We kunnen heel flexibel zijn in ons aanbod en we verheugen ons op uw specifieke verzoeken om een onvergetelijke dag te maken.

Veilig en Comfortabel

We willen dat je altijd veilig op het water bent en daarom hebben al onze huurboards een leash en een verstelbare peddel! Wil je wat extra comfort, dan bieden we ook wetsuits en schoentjes aan.

Testen

Als je nieuwe spulletjes wilt kopen maar nog niet een definitieve keuze hebt kunnen maken, hebben we een geweldige propositie voor je. Je kunt SUP-materiaal huren, mogelijk verschillende modellen om eigenschappen en prestaties te vergelijken, en bij aankoop worden je huurkosten terugbetaald als een korting op het factuurbedrag. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en voorwaarden in onze winkel!

Mogelijkheden
SUP-Verhuur
Eerste Uur€ 15
Volgende Uren€ 10
Dag (<24 uur)€ 45
Twee weekdagen€ 79
Week€ 199
SUP-Lessen
Beginners€ 25
Prive€ 45
  • Prijzen zijn per persoon. Verhuur is per volledig afgerond uur.
  • Een wetsuit en een paar booties zijn apart te huur.
  • Deelnemers moeten kunnen zwemmen.
  • Minderjarigen moeten toestemming krijgen van een voogd.
Reserveren

Onze openingstijden zijn afhankelijk van het weer en het seizoen en daarom is het raadzaam om contact met ons op te nemen om een ​​afspraak te maken.

Wil je een SUP huren of les, heb je specifieke wensen of vragen of ben je van plan met een grote groep te komen voor een bedrijfsuitje, een leuke dag met je sportclub, familie of een vrijgezellenfeestje?

Ook is het mogelijk om je hond mee te nemen.

Laat het ons van tevoren weten! Vul het formulier in of bel ons op +31 85 1302385.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.